Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η παράδοση προπτυχιακών εργασιών θα γίνει στο γραφείο καθηγητών την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 και ώρα 3μμ. Όσοι φοιτητές θα παραδώσουν την προπτυχιακή κατά την παραπάνω ημερομηνία καλούνται αύριο 28/6/2010 να επικοινωνήσουν με e mail με την διδάσκουσα για τις τελευταίες διορθώσεις.

Καλή επιτυχία

Άννα Μαυρολέων

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν!!!

Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και ανελλιπώς. Η Μεθοδολογία της Έρευνας αυτού του εξαμήνου κάλυψε 13 τρίωρα χωρίς αναπλήρωση, διακοπή ή αναβολή. Όσοι φοιτητές θα παραδώσουν την προπτυχιακή τους 5 Ιουλίου Θα πρέπει να μου αποστείλουν τα τελικά κείμενα ολοκληρωμένα έως 28 Ιουνίου, ώστε να έχω χρόνο για τις τελικές διορθώσεις. Σας εύχομαι καλό διάβασμα και καλή επιτυχία στην εξεταστική. Η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί μέσω διαδικτύου.

η διδάσκουσα
Άννα Μαυρολέων

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δέκατο Τρίτο μάθημα: 8/6/2010

Καλούνται οι φοιτητές της σχολής μας και όσοι ενδιαφέρονται, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 (αιθ. Ισογείου) να παρακολουθήσουν την πρωτότυπη παρουσίαση της προπτυχιακής εργασίας του επί πτυχίω φοιτητή μας Νίκου Δαλέζιου με θέμα: «Έρευνα θεατρικών στοιχείων στην απαρχή του αμερικάνικου κινηματογράφου». Στην παρουσίαση της εργασίας θα προβληθεί σπάνιο κινηματογραφικό υλικό.
Πρόκειται για το τελευταίο μάθημα του εαρινού εξαμήνου. Στο οποίο μετά την παρουσίαση θα δοθούν οι τελευταίες οδηγίες για την ολοκλήρωση των προπτυχιακών εργασιών. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Δωδέκατο μάθημα: 1/6/2010

Επανάληψη μεθοδολογικών ζητημάτων
•Σχεδιασμός προπτυχιακής εργασίας
•Δομή κειμένου: εισαγωγή – κύριο θέμα – συμπεράσματα
(παραπομπές – αρχειακό υλικό – βιβλιογραφία – παράρτημα)