Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Επείγουσα ανακοίνωση για την παράδοση των προπτυχιακών εργασιών

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ: Όσοι από τους φοιτητές των οποίων οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να παραδοθούν την Δευτέρα 5/7/2010 θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους, να παρουσιαστούν σε κάποια από τα επόμενα μαθήματα για την τελική επίβλεψη – συνεννόηση με την διδάσκουσα. Επίσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω e mail αποστέλλοντας της ολοκληρωμένα αποσπάσματα της εργασίας τους.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Όσοι από τους φοιτητές τόσο το τρέχων εξάμηνο όσο και από παλαιότερα έτη θα παραδώσουν την προπτυχιακή τους κατά την διάρκεια της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να το δηλώσουν στην διδάσκουσα. Επίσης οι φοιτητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
1. κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών θα δέχεται e mails μόνο των φοιτητών που έχουν δηλώσει ως παράδοση την επαναληπτική εξεταστική
2. τα e mails που θα αποστέλλουν θα αποτελούν ολοκληρωμένα κεφαλαία των δηλωμένων εργασιών τα οποία θα επιβλέπει, ώστε η παράδοση των εργασιών να γίνει εφικτή.